Divatos csík a hajban

Barber

Sok fiatal vágyik arra, hogy igazán divatos haja legyen. Inspirálódni elég könnyű, hiszen tele vannak a közösségi oldalak influenszerekkel, akiktől könnyen elleshetők a trendek.
Mindenkinek kicsit már stílusú frizura áll jól, így nagyon általánosítani nem lehet, azonban vannak mégis olyan jellemző divatirányzatok, amik meghatározók tudnak lenni.

Sokan választják a haj felnyírását. Sőt, ezt még megspékelik azzal, hogy vonalat, vagy valamilyen mintát is vágatnak bele.
Ez elég jól tud kinézni, azonban csak pár napig. Aztán sajnos ahogy nő a haj, elhalványodnak a vonalak, a kontúrok. Szóval fel kell készülni arra, hogy gyakran kell majd fodrászhoz járni fazonigazításra.
A modern divatos frizurák szülőotthona általában egy Barber Shop Budapest belvárosában. Itt jól képzett, kifejezetten férfi hajvágásra specializálódott barberek dolgoznak. Ők figyelik a trendeket, sőt követik is azokat, így garantált a jó eredmény.
És persze ne felejtkezzünk meg a divatos borostáról, vagy a szakállról sem, amit ugyancsak játszva elkészíthet nekünk egy barber.Megosztás