Digitálisan hitelesített dokumentumok

Cégkivonat

Napról-napra újabb és újabb szolgáltatások jellennek meg az interneten. És itt nem csak arra gondolok, hogy hallgathatunk zenét, vagy regisztrálhatunk közösségi oldalakra, hanem arra, hogy fontos dolgokat is elintézhetünk a személyes megjelenés helyett, amivel időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg magunknak.
Egy koncertjegy vagy mozijegy megvásárlásra sem bonyolult, hiszen ez is online megoldható. Ugyanígy meg lehet venni az autópálya matricát, amiért régebben még mindenképp be kellett menni egy benzinkútra. Sőt, a cégek már cégkivonatot is letölthetnek, ráadásul digitálisan hitelesített formában, ezért sem kell már időpontot kérni egy közjegyzőhöz.
És persze ott vannak a sokak által ismert szolgáltatások is, az online webáruházak. Manapság már nem csak műszaki cikkeket, hanem szinte már mindent vásárolhatunk amire csak szükségünk lehet. Ruhát, élelmiszert, ékszert, cipőt vagy akár építőanyagot.
Szóval mielőtt valaki autóba ülne, hogy valamit elintézzen, mindenképp érdemes rákeresni arra a neten, hátha online elintézhető egyszerűen, gyorsan, és még olcsóbban is.

Megosztás